Adams anatomie

Het complete (en compleet onsmakelijke) boek over het menselijk lichaam

  • Adam Kay Angelique Verheijen
€ 19,99
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige voorgeschreven studieboeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving
Een grappige en medisch nauwkeurige gids voor het menselijk lichaam. Leerzaam en leuk, voor het hele gezin!

Hoeveel tijd van je leven zit je eigenlijk op het toilet? Bevat snot vitamines? (Kijk, als je lichaam al die moeite doet om een snack te maken, kun je het maar beter opeten...) En hoe zit je lichaam eigenlijk in elkaar?

In dit hilarische boek neemt dokter Adam Kay je mee op een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam. Van je hoofd tot en met je tenen, er is geen stukje mens dat niet ter sprake komt. Vol humor, vieze grappen en eindeloos veel interessante feitjes; van dit boek leert de hele familie wel wat, en anders valt er voor iedereen wel wat te lachen.
 
Review
"Gelukkig kan het ook anders, en dat laat de Brit Adam Kay zien met Adams anatomie, het complete (en compleet onsmakelijke) boek over het menselijk lichaam. Kay, die het artsenvak eraan gaf om schrijver en cabaretier te worden, werd beroemd met Dit doet even pijn. Hoewel voor een jonger publiek geschreven (ik gok 8-13-jarigen?) is ook dit een dikke aanrader. Kay maakt met de snelheid van een stand-upper een wervelende ontdekkingsreis door het lijf, van organen tot microben, afgewisseld met kleine quizjes en ‘feit of fabel’, veel bloed, poep- en piesgrapjes, inclusief informatie over covid-19 en de oudste schetenmop van de wereld. Die is dus vierduizend jaar oud" Medisch Contact, 14 oktober 2021
Productdetails
Uitgavejaar 2021
ISBN 9789402708455
Verschijningsdatum 14 sep. 2021
Omvang 400
Editie 1
Auteur(s) Adam Kay Angelique Verheijen
Bindwijze Hardcover
Taal Nederlands

Scroll to top