Anatomische atlas

  • Anne M. Gilroy Brian R. MacPherson Lawrence M. Ross
Actie beschikbaar tot 31-12-21
Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 113,00
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving

Deze Anatomische atlas, tweede editie is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die de anatomie bestudeert. Deze atlas met meer dan 2.400 fullcolour afbeeldingen leidt u stap-voor-stap door elk gebied van het lichaam, zodat u het vakgebied van de anatomie tot in de kleinste details leert kennen. Aan ieder exemplaar van deze Anatomische atlas is een unieke inlogcode toegekend die gratis en onbeperkt toegang geeft tot de website AnatomischeAtlas.nl met ruim 1800 fullcolor afbeeldingen uit het boek. Belangrijkste kenmerken * Schitterende fullcolour afbeeldingen met duidelijke benamingen en bijschriften. *Nog meer klinische verwijzingen die studenten helpen de link tussen anatomie en geneeskunde te leggen. *Alle lichaamsgebieden komen in een intuïtieve indeling aan bod om het studeren gemakkelijker te maken. Eerst de skeletstructuur, vervolgens komen de spieren, organen, vaten en zenuwen aan bod, en uiteindelijk wordt het betreffende gebied samengevat in 'topografische' afbeeldingen. *De belangrijkste anatomische informatie is samengevat in meer dan 170 overzichtelijke tabellen die het studeren gemakkelijker maken. *Innovatieve, gebruiksvriendelijke indeling waarbij elk onderwerp overzichtelijk op twee naast elkaar gelegen pagina's wordt behandeld. *Onderwerpen over oppervlakteanatomie verwijzen nu niet alleen naar oriëntatiepunten en palpabele structuren, maar ook naar gebieden en referentielijnen of -vlakken, ter voorbereiding op de praktijkexamens. *De secties 'Feiten over spieren' zijn ideaal voor studie- en naslagdoeleinden en geven een overzicht van de oorsprong, aanhechting, innervatie en functies van spieren. *De topografisch-anatomische overzichten aan het einde van elk onderdeel maken de lezer vertrouwd met de 2D-weergave van anatomische gebieden. *Toegang tot de website www.anatomischeatlas.nl, met meer dan 1800 afbeeldingen uit het boek om met en zonder inschriften te oefenen. Anatomische atlas is de eerste keus van studenten "Dit is de beste anatomische atlas ooit. Echt heel veel afbeeldingen, heel duidelijk, heel realistisch ... de structuren zijn logisch onderverdeeld en worden van alle kanten belicht ... met klinische verbanden en overzichten van innervaties en functies. Alles zit erin. Gewoon kopen. OK, nu gauw verder met studeren... " "Ik vind dit boek echt het allerbeste. Dat komt door de afbeeldingen: de illustrator heeft de perfecte balans gevonden tussen detail en duidelijkheid. Sommige van deze afbeeldingen moet je zien om het te geloven ... de klinische kaders zijn geweldig, ze voegen een extra dimensie toe aan de informatie, waardoor deze gemakkelijker te onthouden is. En dat is het belangrijkste, dat alles gemakkelijker te onthouden is." "Indrukwekkend ... uitzonderlijk effectief." - Journal of the American Medical Association

Review

"Dit is de beste anatomische atlas ooit. Echt heel veel afbeeldingen, heel duidelijk, heel realistisch ... de structuren zijn logisch onderverdeeld en worden van alle kanten belicht ... met klinische verbanden en overzichten van innervaties en functies. Alles zit erin. Gewoon kopen. OK, nu gauw verder met studeren... "

"Ik vind dit boek echt het allerbeste. Dat komt door de afbeeldingen: de illustrator heeft de perfecte balans gevonden tussen detail en duidelijkheid. Sommige van deze afbeeldingen moet je zien om het te geloven ... de klinische kaders zijn geweldig, ze voegen een extra dimensie toe aan de informatie, waardoor deze gemakkelijker te onthouden is. En dat is het belangrijkste, dat alles gemakkelijker te onthouden is."

"Indrukwekkend ... uitzonderlijk effectief." - Journal of the American Medical Association

Productdetails
Uitgavejaar 2014
ISBN 9789036805391
Verschijningsdatum 18 jul. 2014
Redactie Anne M. Gilroy Brian R. MacPherson Lawrence M. Ross
Editie 2
Auteur(s) Markus Voll Karl Wesker
Taal Nederlands
Gerelateerde producten
9789085621737.jpg
Astma en COPD in de huisartsenpraktijk Lidewij Broekhuizen Marjan Veltman Maret Zonneveld
€ 49,30
klinisch-onderwijs-en-opleiden-in-de-praktijk.png
Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk Paul Brand Peter Boendermaker Ruud Venekamp
€ 79,95
9789085621744_1.jpg
GGZ in de huisartsenpraktijk Eldine Oosterberg Esther Kersbergen
€ 49,30
9789085621690_1__1.jpg
Medische spoedsituaties Tycho Olgers Christian Scholing Jan ter Maaten
€ 69,95
9789085621652_1_1_1.jpg
CVRM in de huisartsenpraktijk J.K.W. den Boer M.M. Nijs
€ 49,30
9789085621539_2_1.jpg
De alles-arts Martijn van der Kuip Klaas Jan Nauta Annemiek Nooteboom Marceline Tutu van Furth
Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 81,90

Scroll to top