Veelgestelde vragen omtrent Corona en Geneeskundeboek

Kan ik Geneeskundeboek.nl gewoon bereiken?

Onze medewerkers werken momenteel deels vanuit huis of op kantoor. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn zowel telefonisch (088 - 200 1900) als via e-mail bereikbaar (klantenservice@geneeskundeboek.nl). Wij pakken uw vraag dan zeer spoedig op.

Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Kan mijn zending vertraging oplopen?

Momenteel worden bestellingen gewoon verwerkt en verzonden. Nederlandse titels worden heden nog in 24 uur uitgeleverd. Engelstalige titels (indien niet op voorraad) hebben een gemiddelde levertijd van 5-8 werkdagen. Het kan uiteraard gebeuren dat uw zending in de huidige tijd iets vertraging oploopt. Mocht er vertraging optreden dan stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. 

Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?

Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden.

Kan het virus via het pakket worden overgedragen?

De kans op besmetting via post of pakket is heel klein, maar we raden je uiteraard aan regelmatig je handen te wassen.

Kunnen postbezorgers nog werken en pakketjes bezorgen?

Voorlopig werken wij en onze bezorgpartners gewoon hard door om jouw bestelling te bezorgen. Over mogelijke andere maatregelen in de toekomst houden we je op de hoogte op deze pagina.

Wat doen jullie voor de bescherming van jullie medewerkers tegen het coronavirus?

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Wij houden ons daarom aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering. Onze medewerkers werken alleen op kantoor indien strict noodzakelijk. De bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden. De kans op besmetting via post of pakket is heel klein. Uiteraard raden we je aan regelmatig je handen te wassen.

Blijven jullie aan huis leveren, ook tijdens een lock down?

Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lock down gelden er andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. Daarvan houden we je op de hoogte op deze pagina en in onze mails.

Scroll to top