Dairy goats have long been considered an important source of income for rural populations, providing the opportunity for profitable and sustainable diversity for small farms. Their importance is also increasing in intensive feeding systems and in large farms. They are highly adaptable due to their unique feeding habits and have become popular livestock animals in a range of environments, from temperate grasslands to subtropical, semi-arid and mountainous areas. Moreover, goat milk products are finding a growing acceptance in the world market and research has increased in feeding strategies for improved productivity and quality. Examining all aspects of dairy goat feeding and nutrition, this book represents a long awaited review of recent scientific research and updated techniques. Chapters discuss aspects such as the modelling and production of goat's milk as well as the estimation of nutrient requirements and food intake of goats.
Inhoudsopgave
1: Nutrition and Quality of Goat Milk2: Mathematical Modelling of Goat Lactation Curves3: Lipids of Goats Milk: Origin, Composition and Main Sources of Variation4: Protein Components of Goat Milk5: Aromatic and Nutritonal Quality of Goat Milk6: Energy and Protein Requirements of Goats7: Feed Intake8: Feeding Behaviour and Intake of Goats Browsing on Mediterranean Shrublands9: Grazing Management of Dairy Goats on Mediterranean Herbaceous Pastures10: Feeding Management of Dairy Goats in Intensive Systems11: Goat Nutrition for Fibre Production12: Metabolic and Nutritional diseases
Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookiewetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen.
Cookie instellingen
Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookiewetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen.
Functionele Cookies zijn nodig om een website beter te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die zorgen dat u ingelogd blijft of die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit. Lees meer
Analytische Cookies zijn nodig om o.a. bezoekersstatistieken bij te houden. Zo krijgen we beter inzicht in het functioneren van de website. Analytische Cookies hebben nauwelijks gevolgen voor de privacy. Lees meer
Optimalisatie cookies worden gebruikt om bezoekers te kunnen volgen tijdens een bezoek aan de website en gebruikt om onze website en gebruikservaring te verbeteren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden om de structuur van de website te verbeteren en persoonlijk advies te geven op basis van eerder gekochte artikelen. Lees meer