Handboek flebologie

Diagnostiek en behandeling van veneuze ziekten

  • S.I. Langendoen M. Maeseneer C.H.A. Wittens
€ 99,50
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving
Eén op de acht volwassenen heeft duidelijke tekenen van veneuze insufficiëntie. De morbiditeit van veneuze ziekten is van groot belang, zowel wat betreft de kosten als het verlies van kwaliteit van leven van patiënten. Toch is de belangstelling voor de flebologie (leer der veneuze ziekten) in Nederland nog beperkt. Dit handboek wil een bijdrage leveren aan kennisvermeerdering over diagnostiek en behandeling. Hierbij wordt uitgegaan van een multidisciplinaire benadering. Dit boek is dan ook niet alleen bestemd voor dermatologen, chirurgen, angiologen en internisten, maar ook voor huisartsen en nurse practitioners.

De eerste druk van dit handboek verscheen in 2003. Deze nieuwe druk is volledig geactualiseerd en uitgebreid. De nieuwste inzichten in behandeling, zoals de perfectionering van echogeleide schuimsclerose, ablatieve en endovasculaire methoden met laserlicht, stoom en radiofrequente ablatie, zijn daarbij natuurlijk opgenomen.

De redactie is erin geslaagd een indrukwekkend standaardwerk samen te stellen voor het Nederlands taalgebied. Dit complete overzicht is een onmisbare bondgenoot van iedere medische professional die met flebologie te maken krijgt.

Inhoud
Deel 1: Algemeen
Deel 2: Onderzoekstechnieken
Deel 3: Pathologie
Deel 4: Symptomatologie
Deel 5: Behandeling
Deel 6: Preventie en slotbeschouwing
Register

Inhoudsopgave
Inhoud Deel 1: Algemeen Deel 2: Onderzoekstechnieken Deel 3: Pathologie Deel 4: Symptomatologie Deel 5: Behandeling Deel 6: Preventie en slotbeschouwing Register
Productdetails
Uitgavejaar 2011
ISBN 9789085621089
Verschijningsdatum 2 sep. 2011
Omvang 440
Redactie S.I. Langendoen M. Maeseneer C.H.A. Wittens
Editie 1
Auteur(s) H.A.M. Neumann
Bindwijze Hardcover
Taal Nederlands

Scroll to top