Handboek medische laboratoriumdiagnostiek

Inclusief 5 jaar gratis online toegang tot klinischediagnostiek.nl t.w.v. € 362,50

  • Dr. J.H.M. Souverijn, Dr. P.R. Goswami, Dr. M.W.J. Schreurs, Dr. G.H.M. Tax, Dr. ir. J.P.M. Wielders
Actie beschikbaar tot 31-8-22
Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 99,50
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige voorgeschreven studieboeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving

Handboek medische laboratoriumdiagnostiek Derde, geheel herziene druk Binnen de ruime keuze aan mogelijkheden die beschikbaar zijn voor diagnostisch onderzoek neemt het laboratoriumonderzoek een prominente plaats in. Een lacune in de Nederlandstalige informatie over deze onderzoeksvorm werd in 2009 opgevuld door de eerste druk van het Handboek medische laboratoriumdiagnostiek. Deze uitgave groeide uit tot een standaardwerk en kreeg een bestsellerstatus.

Nu is de derde, geheel herziene druk beschikbaar. Nieuwe tests zijn toegevoegd, oude, minder toegepaste tests zijn verwijderd en de inhoud is volledig geactualiseerd. Nieuw in deze druk is een breed inleidend hoofdstuk over het gebruik van laboratoriumdiagnostiek en uitgebreide informatie over genoomdiagnostiek en farmacogenetica. Bovendien zijn de teksten verrijkt met ruim 200 functionele afbeeldingen. Dankzij een uitgebreide inhoudsopgave en een heldere opzet is dit handboek een praktisch en veelomvattend naslagwerk. De ruim 450 tests worden gestructureerd beschreven naar doel, benodigde klinische informatie, beschrijving van de testmethode, mogelijke toepassingen en interpretatie. Natuurlijk ontbreken daarbij de referentiewaarden niet.

De online beschikbaarheid van een boek als dit mag in deze tijd natuurlijk niet ontbreken. Daarom is de inhoud van het handboek via handige zoekfuncties te raadplegen op de besloten website www.klinischediagnostiek.nl.

Het redactieteam van specialisten uit de klinische chemie, de medische immunologie en de microbiologie is er uitstekend in geslaagd een boek te herzien dat onmisbaar is voor alle medische professionals die met laboratoriumdiagnostiek te maken krijgen.

Productdetails
Uitgavejaar 2020
ISBN 9789085621669
Verschijningsdatum 19 mei 2020
Omvang 888
Redactie Dr. J.H.M. Souverijn, Dr. P.R. Goswami, Dr. M.W.J. Schreurs, Dr. G.H.M. Tax, Dr. ir. J.P.M. Wielders
Editie 3
Auteur(s) J.H.M. Souverijn P.R. Goswami M.W.J. Schreurs G.H.M. Tax J.P.M. Wielders
Bindwijze Hardcover
Taal Nederlands

Scroll to top