In de cover met...

In deze nieuwe rubriek vragen wij spraakmakende zorgprofessionals, auteurs of redactieleden het hemd van het lijf! Iedere editie kun je vooraf vragen insturen die na een kleine selectie gesteld worden in het interview. De geïnterviewde kiest de leukste of beste ingezonden vraag en de winnaar krijg een leuk prijzenpakket toegezonden. Wij wensen je veel plezier met deze nieuwe reeks!

Editie 2 | Doris, Tessa en Tiara van KoffieCo:
de medische podcast van Nederland

Romée en Veerle hebben voor editie 2 het stokje overgedragen aan de dames van KoffieCo: de medische podcast van Nederland.

Op 31 januari zijn wij bij Doris, Tessa en Tiara langsgeweest voor een diepte-interview en zaten zij ook eens aan de andere kant van de tafel. Bekijk nu het interview en vergeet vooral niet even te checken of je de Geneeskundeboek cadeaubon ter waarde van € 100,-- hebt gewonnen!

Benieuwd naar de Podcast? Bekijk hier alle afleveringen.

Prijswinnaar? 

Uit alle inzendingen hebben Doris, Tessa en Tiara één winnaar geselecteerd. 

Benieuwd of jij dit bent? Bekijk dan de video!

Editie 1 | Veerle Smit en Romée Snijders

In de eerste editie van In de cover met... hebben wij Romée Snijders en Veerle Smit het hemd van het lijf gevraagd. Dat zij nog steeds erg populair zijn, blijkt wel uit alle reacties die wij hebben ontvangen. Veel dank voor alle inzendingen! Het is een erg leuk interview geworden en wij wensen je dan ook veel plezier met kijken! 

Compendium Geneeskunde 2.0 sets en scheurkalender vandaag weer beschikbaar!

De Compendium Geneeskunde Scheurkalender en 2.0 sets zijn sinds vandaag weer beschikbaar. Bestel deze nu alvorens deze oplage ook weer uitverkocht is. OP=OP!

Prijswinnaar? 

Uit alle inzendingen heeft één iemand een door Romée en Veerle gesigneerde set gewonnen. De winnaar is geselecteerd door Romée en Veerle zelf. 

Benieuwd of jij dit bent? Bekijk dan de video!

Scroll to top