Inleiding tot de levensmiddelenhygiene
- L.J.A. Lipman, A. Ruiter
- STUDENT? VRAAG OM EEN OFFERTE
- Kosteloos retourneren
- Gratis verzending*
- Snelle levering
Doelgroep:
Artsen, diëtisten, producenten van voedsel, maar ook degenen die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. Vooral ook leerlingen van allerlei opleidingen die later met voeding en voedselproductie te maken hebben (zoals studenten van diëtistenopleidingen of hogere agrarische opleidingen). En niet te vergeten degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben. In het boek over levensmiddelenhygiëne staat de microbiologie centraal. De uitwerking van alle onderwerpen is in de eerste plaats een oriëntatie.
Uitgavejaar | 2007 |
---|---|
ISBN | 9789035228863 |
Verschijningsdatum | 1 jan. 2007 |
Omvang | 176 |
Redactie | L.J.A. Lipman, A. Ruiter |
Editie | 1 |
Bindwijze | Ingenaaid |
Taal | Nederlands |