Inleiding tot de levensmiddelenhygiene

  • L.J.A. Lipman, A. Ruiter
€ 29,75
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving
Ruwweg tien procent van onze bevolking loopt per jaar een voedselinfectie of -vergiftiging op. Dat mag rustig een probleem worden genoemd, ook al is het niet direct voor iedereen zichtbaar en lopen de schattingen van het totale aantal gevallen nogal uiteen. In het boek Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne is geprobeerd de zichtbaarheid van het probleem wat groter te maken. Wat zijn de oorzaken? Kunnen we die voorkomen?

Doelgroep:

Artsen, diëtisten, producenten van voedsel, maar ook degenen die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. Vooral ook leerlingen van allerlei opleidingen die later met voeding en voedselproductie te maken hebben (zoals studenten van diëtistenopleidingen of hogere agrarische opleidingen). En niet te vergeten degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben. In het boek over levensmiddelenhygiëne staat de microbiologie centraal. De uitwerking van alle onderwerpen is in de eerste plaats een oriëntatie.
Productdetails
Uitgavejaar 2007
ISBN 9789035228863
Verschijningsdatum 1 jan. 2007
Omvang 176
Redactie L.J.A. Lipman, A. Ruiter
Editie 1
Bindwijze Ingenaaid
Taal Nederlands
Gerelateerde producten
9780323066198.jpg
€ 66,31
9780309086288_1_1_1.jpg
Nutrient Requirements of Dogs and Cats Subcommittee on Dog and Cat Nutrition
€ 124,35
Pharmacodynamic Basis of Herbal Medicine
€ 124,10
9780750688987.jpg
Companion Animal Nutrition Nicola Ackerman
€ 32,60
Dieta Cetogenica
Dieta Cetogenica Manuela Perrea
€ 30,78
9781904761587.jpg
Nutrition-Based Health Clifford A. Adams
€ 29,61

Scroll to top