Junqueira's functionele histologie

  • E. Wisse J.L. Hillebrands C.P.H. Vreuls
€ 99,95
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
  • Verwacht 22 januari 2019
Bekijk online exemplaar
E-mailadres
Informatie
Beschrijving
Dit boek geeft een gedetailleerde beschrijving van de microscopische structuur van het menselijk lichaam. Het is een leerboek en een naslagwerk, voor professionals en studenten in de geneeskunde, tandheelkunde, biomedische wetenschappen, biologie, biotechnologie en diergeneeskunde, en de paramedische beroepsopleidingen. Bij het boek hoort ook een online leeromgeving met 300 toetsvragen.

Junqueira’s functionele histologie geeft een duidelijke, feitelijke beschrijving van de structuur en de functie van alle cellen en weefsels in het menselijk lichaam. Dat gebeurt in begrijpelijke, dagelijkse taal. Het boek bevat de beste illustraties uit de Amerikaanse uitgave, aangevuld met veel foto’s die de Nederlandstalige redacteuren hebben toegevoegd. Daardoor bent u snel op de hoogte van de functie van bepaalde cellen, weefsels en organen en bent u ook in staat om aan anderen uit te leggen hoe de natuur in elkaar zit en welke rollen deze structuren in het lichaam vervullen.
De eerste druk van de Nederlandstalige ‘Junqueira’ verscheen in 1981. Sindsdien zijn bij elke volgende druk, en dit is alweer de zestiende, één of meer aspecten van het boek grondig verbeterd. In deze druk werd een hoofdstuk Embryologie toegevoegd en werden de hoofdstukken in een meer logische volgorde gezet. 

Dit boek is bewerkt door Eddie Wisse (bioloog), Celien Vreuls (klinisch patholoog anatoom) en Jan-Luuk Hillebrands (medisch bioloog). De auteurs zijn of waren verbonden aan universiteiten in Nederland en Vlaanderen. 
Productdetails
Uitgavejaar 2018
ISBN 9789036820240
Verschijningsdatum 22 jan. 2019
Redactie E. Wisse J.L. Hillebrands C.P.H. Vreuls
Editie 16
Auteur(s) Wisse, E. / Hillebrands, J.L. / Vreuls, C.P.H.
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Scroll to top