Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk

  • Paul Brand, Peter Boendermaker, Ruud Venekamp
€ 74,50
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
E-mailadres
Informatie
Beschrijving

Volledig herziene vierde druk: vijftien nieuwe hoofdstukken!

Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is al jarenlang een standaardwerk voor medisch specialisten, coassistenten, aiossen en huisartsen.

Al sinds 2010 dient Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk voor medisch specialisten, coassistenten, aiossen en huisartsen als praktisch handboek over het nieuwe opleiden. Het geeft een overzicht van de nieuwste kennis en bevat talloze praktische adviezen voor het succesvol toepassen ervan in de drukke dagelijkse klinische praktijk.

In deze vierde druk zijn de bestaande hoofdstukken aangepast aan de huidige tijd en zijn maar liefst vijftien nieuwe hoofdstukken toegevoegd. Ieder rijk geïllustreerd hoofdstuk heeft een vaste structuur die goed aansluit bij de wensen van opleiders:
• Leerdoelen • Achtergronden en theorie
• Casuïstiek • Praktijkadviezen.

Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is niet alleen gericht op medisch specialisten die zich bezig houden met klinisch onderwijs, maar ook op coassistenten en aiossen. Ook huisartsen zullen veel situaties herkennen die in deze uitgave worden beschreven en kunnen gebruikmaken van de praktische adviezen waarin dit boek excelleert.

Vakgebieden
Productdetails
Uitgavejaar 2018
ISBN 9789085621577
Verschijningsdatum 22 aug. 2018
Omvang 408
Editie 4
Auteur(s) Paul Brand, Peter Boendermaker, Ruud Venekamp
Bindwijze Gebonden
Taal Nederlands
Scroll to top