Leerboek oncologie

  • J.H.J.M. van Krieken R.G.H. Beets-Tan A.J. Gelderblom M.J.J. Olofsen H.J.T. Rutten
€ 59,95
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige voorgeschreven studieboeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving

Dit leerboek geeft studenten geneeskunde en verpleegkunde inzicht in de nieuwste ontwikkelingen in de multidisciplinaire aanpak van kanker. Ook is het een handig naslagwerk voor (huis)artsen en verpleegkundigen, die met oncologische vraagstukken te maken hebben en onderdeel zijn van een multidisciplinair team.

Leerboek oncologie heeft als uitgangspunt dat de patiënt door een multidisciplinair team besproken en behandeld wordt. Daarbij leidt precisiediagnostiek tot precisiebehandeling, optimaal gericht op de individuele patiënt met specifieke tumoreigenschappen. Daarnaast is er veel aandacht voor de begeleiding van verschillende patiëntengroepen en de organisatie van de zorg.

Deze tiende druk biedt een helder inzicht in de diversiteit van oncologische problematiek: algemene aspecten, organisatie, begeleiden en palliatie krijgen aandacht naast de orgaangerichte diagnostiek en behandeling van kanker. Er zijn nieuwe hoofstukken over preventie, patiëntenperspectief en zorg voor adolescenten en jongvolwassenen. Omdat sommige ontwikkelingen snel gaan, is er ook online content, die regelmatig zal worden geüpdatet, en zijn er volop links naar relevante websites.

De auteurs zijn topexpert binnen hun vakgebied, zowel in Nederland als internationaal.


Vakgebieden
Productdetails
Uitgavejaar 2020
ISBN 9789036824484
Verschijningsdatum 19 aug. 2020
Redactie J.H.J.M. van Krieken R.G.H. Beets-Tan A.J. Gelderblom M.J.J. Olofsen H.J.T. Rutten
Editie 10
Taal Nederlands

Scroll to top