Omgaan met diversiteit

specifieke doelgroepen voor assisterenden

  • M. van der Burgt E. van Mechelen-Gevers
€ 39,95
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving

Dit boek geeft assistenten in de gezondheidszorg kennis over specifieke doelgroepen, zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische  aandoeningen. Ook geeft het boek concrete handvatten en tips voor het omgaan met deze verschillende doelgroepen. Ten slotte lees je veel praktijkvoorbeelden en interviews met assistenten. Dat maakt Omgaan met diversiteit herkenbaar en aansprekend voor studenten, docenten en professionals.

Goed kunnen omgaan met verschillende doelgroepen is steeds belangrijker voor bijvoorbeeld apothekers-, dokters- en tandartsassistenten en mondhygiënisten. Mensen met gezondheidsproblemen blijven tegenwoordig namelijk langer thuis wonen en maken daardoor langer gebruik van reguliere zorg van de eigen huisarts, tandarts en apotheek. Assistenten moeten aan al deze verschillende mensen zorg op maat kunnen leveren.

Auteur Marieke van der Burgt is arts en docent aan het Rijn IJssel. Auteur Els van Mechelen-Gevers is van huis uit diëtiste. Samen schreven ze verschillende boeken voor studenten aan zorgopleidingen.

Vakgebieden
Productdetails
Uitgavejaar 2017
ISBN 9789036817479
Serie Basiswerk AG
Verschijningsdatum 20 apr. 2017
Editie 1
Auteur(s) M. van der Burgt E. van Mechelen-Gevers
Taal Nederlands
Uit dezelfde reeks
Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten
€ 48,95
Assisteren Bij Behandelingen
€ 53,95
Handboek organisatie van de huisartsenpraktijk
€ 29,95
Gerelateerde producten

Scroll to top