Snelle interpretatie van ECG's

  • Asaf Gafni Steven C. Glas Lois A. Daamen
€ 54,00
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige voorgeschreven studieboeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving

Interpretatie van ECG’s in de kliniek geldt als een basiscompetentie van (gespecialiseerde) zorgprofessionals. In geen domein binnen de klinische diagnostiek bestaat een groter verschil tussen de behoefte aan adequate scholing enerzijds en de uiterst gecompliceerde en diepgaande materie anderzijds. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar scholing op het gebied van ECG’s voortdurend op de voorgrond staat bij zorgprofessionals die werkzaam zijn in diverse specialismen, zoals cardiologie, hartbewaking (CCU), spoedeisende geneeskunde, interne geneeskunde, longziekten, anesthesie en intensive care.

Met dit boek en de e-learning op het leerplatform www.klinischredeneren.nl hebben de auteurs een unieke methode samengesteld, waarbij geprogrammeerd en adaptief leren wordt gecombineerd met helder, relevant en interactief studiemateriaal. Via deze methode, intussen de gouden standaard in Nederland, hebben sinds 2007 tienduizenden clinici een krachtige basis verkregen in de interpretatie van ECG’s.

Snelle interpretatie van ECG’s is geschreven voor (para)medische studenten en zorgprofessionals. Het boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform www.klinischredeneren.nl. Hier staan de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video’s en animaties die studenten helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Asaf Gafni is spoedeisendehulparts en docent met als aandachtsgebieden cardiologie, anatomie en fysiologie, pathologie en klinisch redeneren. Hij is auteur van diverse boeken voor de gezondheidszorg, waaronder Anatomie en fysiologie en Pathologie.

Productdetails
Uitgavejaar 2021
ISBN 9789083139319
Verschijningsdatum 29 jul. 2021
Editie 1
Auteur(s) Asaf Gafni Steven C. Glas Lois A. Daamen
Taal Nederlands

Scroll to top