Veilig Voedsel

microbiologische principes, chemische en fysische factoren

  • Roelina Dijk
€ 24,50
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving
Dit boek licht de diverse microbiologische, chemische en fysische factoren toe, die nadelig zijn voor de gezondheid van de mens en via voedingsmiddelen worden overgedragen. Om goed te kunnen begrijpen hoe micro-organismen van invloed zijn op de veiligheid van voedsel, worden eerst de achterliggende microbiologische principes toegelicht. Op die manier wordt inzicht verkregen in hoe micro-organismen zich gedragen, waar ze aanwezig zijn en hoe ze te beïnvloeden zijn. Vervolgens wordt verder ingegaan op specifiek de (microbiologische) voedselveiligheid en komen ook zaken als wetgeving en reiniging en desinfectie aan bod. Het boek eindigt met een behandeling van schadelijke chemische stoffen welke in voedsel aanwezig kunnen zijn en een korte bespreking van mogelijke productvreemde materialen.
Vakgebieden
Productdetails
Uitgavejaar 2010
ISBN 9789059315617
Verschijningsdatum 1 aug. 2010
Omvang 198
Editie 1
Auteur(s) Roelina Dijk
Bindwijze Ingenaaid
Taal Nederlands

Scroll to top